לקוחות יקרים,
שמי אמיר חממי,התמחותי בתחום השיווק והנדל"ן היא משנת 2013. גדלתי כל חיי ברמת השרון ותחום זה של התיווך והנדל"ן בער בלבי תמיד.
לאחר לימודיי בתחום הנדל"ן עסקתי בתיווך תחת חברת נדל"ן אך לאחר רכישת ניסיון רב החלטתי לפתוח עסק בתחום הנדל"ן והקמתי את אמיר נדל"ן שעיקרו הוא שיווק, תיווך ויעוץ משכנתאות.
כיום, אני גר בפתח תקווה,נשוי +3 רוב פעילותי בשטח היא ביישוב זה בעיקר בשכונת "רמת ורבר".
פתח תקווה היא עיר מרכזית אשר לא מפסיקה להתפתח לרגע ומוגדרת על ידי רבים כאחת הערים האטרקטיבית ביותר למגורים. היא בעלת מגוון רב של אזורים שקטים ויפיפיים לצד פארקים נרחבים, מוסדות חינוך רבים, בתי חולים, מרכזי קניות ואזורי בילוי. היא מציעה נגישות רחבה לתחבורה ציבורית זמינה ובקרוב גם הרכבת הקלה. כמו כן, בפתח תקווה גם אזורים מתפתחים וחדשים המושכים אליה אוכלוסייה צעירה ורעננה וכן גם משקיעים.
"תיווך בעיניי הוא הפגשת רצונות בין המוכרים לקונים, עוגן ומתן יחס חם ואישי ללקוחות, תוך ליווי מקצועי והדוק לאורך כל התהליך עד להשגת המטרה".
אמיר נדל"ן מייחס חשיבות והתעניינות רבה בקרב לקוחותיו, מתוך הבנה כי רכישת נכס או מכירתו הם אחת מההתלבטויות המשמעותיות בחיים. כמו כן, מלווה את לקוחותיו לאורך כל תהליך המכירה והרכישה בדרך להגשמת היעד משלב השגת המימון ועד למפתח. מתוך שמירה על יחס חם ואישי, מתן כל השירותים המקצועיים לאורך הדרך ועד שביעות רצונם של הלקוחות.