

-6c8da475-89aa-443d-93c1-273b18e9a1cb.jpg)
-6a1323b7-5fdb-4681-a05e-117805a9af58.jpg)

חבילת ריהוט בשווי 150,000 ש"ח
לעיצוב הבית החדש שלכם!

בני דן 20–22 | פרויקט הדגל של אקו סיטי בקו הראשון לפארק הירקון
באחד המיקומים הנחשקים בצפון הישן, ממש מול המרחבים הירוקים של פארק הירקון ובמרחק הליכה מהים, מקימה אקו סיטי את בני דן 20–22 – צמד בנייני בוטיק אינטימיים המשלבים מגורים מול הפארק עם החיים העירוניים של הצפון הישן.
כאן פארק הירקון הופך לחלק מחיי היומיום – שבילי הליכה ורכיבה, ספורט ומרחבים ירוקים ממש מעבר לכביש – ובמרחק קצר נמצאים נמל תל אביב, חוף מציצים, בתי הקפה, המסעדות והבילוי של דיזנגוף וירמיהו.
הפרויקט נמצא כעת לאחר תחילת עבודות ההריסה, ונותרו בו דירות 3–4 חדרים וכן פנטהאוז אחרון וייחודי בתכנון מותאם אישית.
אקו סיטי היא חברה יזמית-קבלנית מהחזקות והמנוסות בתחום ההתחדשות העירונית, המדורגת במקום הראשון במדד ההתחדשות העירונית בתל אביב כבר עשור ברציפות, עם ניסיון של מעל 18 שנה, למעלה מ-34 פרויקטים שהושלמו, 18 בשיווק ו-50 בתכנון.
השילוב בין יזמות לביצוע מעניק לרוכשים שליטה מלאה בתהליך, איכות בלתי מתפשרת ועמידה מוכחת בלוחות הזמנים – כל זאת בגיבוי פיננסי איתן ושותפות אסטרטגית עם בנק הפועלים וקרן ריאליטי.
